Известие

Collapse
No announcement yet.

Let's ROCK!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ъхъ

виж, виж.. лек анонс за утрешната утрин, но бива и за сега
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Поздравявам всички рокаджии по случай "24 Май" с Phil Collins - Another Day In Paradise
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Нещо старо, добро и .... руско - Любе:

http://www.youtube.com/watch?v=iaTLvS07qrY

Клипа е от здрав руски филм за IIWW - "Щрафбат". Рекомендую.
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Cool
          Дано някой не я е пускал вече. Клипа е правен от "фен".
          Току що ме поздравиха с нея и реших да я споделя с вас!
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Покрай новината, че ще идват в България, днес съм зациклил на тези 2 парчета

http://www.youtube.com/watch?v=kul2VstxtCc
            http://www.youtube.com/watch?v=DNt0RmK5Ewk

П.П. забелязали ли сте, че по радио 1 рок, винаги пускат най-хубавите песни точно когато вече сте стигнали дестинацията
            “It is easier for a camel to go through the eye of a needle, than for a rich man to enter the kingdom of God”

Comment

• Трудно се въздържам като чуя да се споменава Foreigner. Един път го направих преди няколко поста, но сега вече не - Say You Will
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• ей мъ и мене с Foreigner-I Want to Know What Love Is http://www.youtube.com/watch?v=gz2cUX0CNA8
                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Знаете ли, че Foreigner ще имат концерт следващия месец в НДК?

И като сме подкарали темата с тях, това ми е може би любимото ми парче - Foreigner - Blinded By Science
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Направо ми оправихте деня! Там съм, че ако ще квото ще! Някой има ли информация дали са пуснали билети в НДК или само по Интернет се купуват?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Още едни любимци
                      Type O Negative "Black No. 1"
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Тия ги открих скоро и ме кефят доста, ето едно от изпълненията им:

Van Canto - The Bard´s song Video (Blind Guardian cover)
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• O, тези пичове (и мацката), просто ме изпълват. Ако някой си мисли, че това дето го правят е лесно за изпълнение, нека си помисли пак.
                          Направо са невероятни, имат и няколко авторски песни, но според мен кавърът на Nightwish e най-доброто им попадение - Van Canto - Wishmaster

Toва също е върха - уникално пеене просто: Van Canto - Speed Of Light
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Ами, аз имам два техни албума и мнението ми е, че могат да последват Апокалиптика и да станат доста популярни.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Знаете ли, че Foreigner ще имат концерт следващия месец в НДК?

И като сме подкарали темата с тях, това ми е може би любимото ми парче - Foreigner - Blinded By Science
                              Според линка дето дадох по-горе на 12 юли са на "Академик" и ще правят DVD от концерта.

и да не е спам малко от Thin Lizzy

Cold Sweat
                              С Gary Moore -- out in the fields
                              “It is easier for a camel to go through the eye of a needle, than for a rich man to enter the kingdom of God”

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                O, тези пичове (и мацката), просто ме изпълват. Ако някой си мисли, че това дето го правят е лесно за изпълнение, нека си помисли пак.
                                Направо са невероятни, имат и няколко авторски песни, но според мен кавърът на Nightwish e най-доброто им попадение - Van Canto - Wishmaster

Toва също е върха - уникално пеене просто: Van Canto - Speed Of Light

Въпреки че не бих казал че ме кефят много това което правят е уникално !
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X